Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης απέστειλε το παρακάτω έγγραφο προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ, για την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του αεροδρομίου "Μακεδονία" με αστυνομικό προσωπικό.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε στο Ιερό παρεκκλήσι των Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, το καθιερωμένο τρισάγιο στην μνήμη όλων των συναδέλφων μας οι οποίοι θυσιάστηκαν ηρωικά εν ώρα καθήκοντος.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ανέλαβε ακόμη μία πρωτοβουλία με στόχο να αναδείξει τα προβλήματα του κλάδου μας εκπληρώνοντας τον ρόλο και τους σκοπούς του συνδικάτου μας.

Τον τελευταίο χρόνο, το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε δυο φορές το ΑΤ Αμπελοκήπων-Μενεμένης, μετά από τα έντονα παράπονα μελών της για υπεράριθμες οφειλόμενες αναπαύσεις. Υπάρχουν Αστυνομικοί στους οποίους οφείλονται 30(!) ρεπό.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ήρθε σε επαφή με τον όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια» και την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τους μετέφερε τις ανάγκες του αστυνομικού προσωπικού της ΓΑΔΘ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν άμεσα τους δράστες ληστείας εις βάρος συμπολιτών μας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προσκαλεί τους εκλεγμένους Βουλευτές και Δημάρχους του Νομού Θεσσαλονίκης σε μια ανοιχτή συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αστυνομικός της Θεσσαλονίκης.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης δεν έχει ενισχυθεί με νέα οχήματα πάνω από δέκα χρόνια. Ως αποτέλεσμα, καθημερινά η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας τίθεται σε κίνδυνο και μειώνεται το επίπεδο ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Φώτιο ΔΟΜΖΑΡΙΔΗ.

Μετά από πιέσεις των μελών μας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ήρθε σε επικοινωνία με τα δικηγορικά γραφεία ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ-ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ και αιτήθηκε την παράταση της προθεσμίας για την κατάθεση αγωγών για την αναδρομική δικαστική διεκδίκηση των μισθολογικών παροχών των δώρων εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας, τα οποία καταργήθηκαν από 1-1-2013 με τις διατάξεις του Ν.4093/2012.