Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ ρομποτικής που διοργάνωσε η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη City Lab και τη συμβολή του Διεθνές Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 12-06-2024 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (πλησίον κυλικείου, όροφ. -1), κατά τις ώρες 09:00-13:00, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που διατηρεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Επανερχόμαστε σε ένα ζήτημα μεγίστης σημασίας το οποίο έχουμε αναδείξει ουκ ολίγες φορές, πλην όμως μέχρι και σήμερα ουδείς έχει δείξει την δέουσα προσοχή με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που εκτελούν περιπολίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης να κινδυνεύουν καθημερινά λόγω των τεράστιων προβλημάτων στις ενδοεπικοινωνίες.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκαν εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 14 Μαίου 2024 με μέριμνα του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Θ. κου ΤΣΑΪΡΙΔΗ Θεόδωρου και σχετική πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος  μέλους της Γραμματείας Γυναικών της  Ε.Α.Υ.Θ. κας ΜΕΛΕΤΛΙΔΟΥ Βασιλικής, συνήλθαν τα εκλεγμένα μέλη, προκειμένου να συσταθεί η Γραμματεία.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκπαίδευση στο σύστημα ABC της εταιρείας A.S.P., με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Σήμερα και ώρα 15:00, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη από τις προγραμματισμένες φετινές εθελοντικές αιμοδοσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, που είχε ως σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, που διατηρεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 23-5-2024 και ώρα 15.00, στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής λαχειοφόρου.

Η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, συμμετείχε για πρώτη φορά ως ομάδα «Pink Together», στο Φεστιβάλ για τον Καρκίνο του Μαστού και την εκστρατεία ενημέρωσης του Άλματος Ζωής Θεσσαλονίκης.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΤΖΗΜΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα υπηρεσιακά προβλήματα  που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Διεύθυνσης. Στην συνάντηση παρέστησαν και εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι, οι οποίοι υπηρετούν στην εν λόγω Διεύθυνση.