Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Ο υποτυπώδης αριθμός των φετινών συμπληρωματικών μεταθέσεων(7 που κατέχουν οργανική Αστυφύλακα και 2 Αρχιφύλακα-Ανθυπαστυνόμου), ήρθε να επισφραγίσει την παγιωμένη συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει η Ηγεσία του Σώματος τα τελευταία χρόνια. Μετά τη λήξη του Συμβουλίου, με υπογραφή του Αρχηγείου, η Θεσσαλονίκη καταδικάζεται για άλλη μια χρονιά σε υποστελέχωση των Υπηρεσιών της.
Όσο κι αν κάποιοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν, στα εσωτερικά του Σώματος ισχύει ότι “Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα” και όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες φροντίζουν διαρκώς γι'αυτό.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και τις ΟΠΚΕ.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος (ΥΕΕΒΕ) και συνομίλησε με συναδέλφους, τον Διευθυντή της Υπηρεσίας, Α/Δ κ. Κωνσταντίνο Γκαϊτατζή και τους Τμηματάρχες.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 27 Μαΐου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Το Προεδρείο της Ένωσής μας παρευρέθηκε στη συγκέντρωση προσωπικού του Β΄ Τμήματος Άμεσης Επέμβασης που περιλαμβάνει τους δικυκλιστές των Ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, όπως αυτό προέκυψε μετά την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. Τα προβλήματα που αναφέρθηκαν ήταν πανομοιότυπα με αυτά της συγκέντρωσης του προηγούμενου έτους, όπου ήταν παρούσα η Ένωση.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε επιτυχώς, σε συνεργασία με την εταιρεία «Meducation», δυο Ημερίδες επιμόρφωσης για βαλλιστικά τραύματα, εκρήξεις και μολότοφ στο Αμφιθέατρο της ΓΑΔΘ και στην έδρα της ΔΑΕΘ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο για παιδιά».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη συμβολή συναδέλφων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με αδικήματα και περιστατικά εξαπάτησης στο διαδίκτυο.

Η χθεσινή δολοφονική επίθεση κατά συναδέλφου της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, καταδεικνύει τις συνέπειες της ατιμωρησίας και της ανοχής σε μια κοινωνία που αρέσκεται να αντιμετωπίζει τους Αστυνομικούς στερεοτυπικά.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων επισκέφθηκε σήμερα το πεδίο βολής όπου συνάδελφοι από όλη τη ΓΑΔΘ πραγματοποιούσαν ρίψη βολών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μετά τη φημολογία της ψήφισης νέου μισθολογίου για τα Σώματα Ασφαλείας την ερχόμενη εβδομάδα, επέδειξε τα αναγκαία αντανακλαστικά και επέδωσε έγγραφη καταγγελία σε όλα τα πολιτικά κόμματα στα τοπικά γραφεία που διατηρούν στη Θεσσαλονίκη, αξιώνοντας την καταψήφιση οποιασδήποτε μισθολογικής περικοπής.

Παραθέτουμε την έγγραφη καταγγελία.