Η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Όμιλο Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και το 4ο Λύκειο Εύοσμου πραγματοποιούν την Παρασκευή 17-05-2019 στο Ισόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης την πρώτη τους κοινή οικολογική- περιβαλλοντική δράση.

Ώρα έναρξης 14:00

Στόχος της διαδραστικής δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση τόσο των μαθητών όσο και των αστυνομικών σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας με την υιοθέτηση αλλά κυρίως με την καθιέρωση νέων απλών καθημερινών κινήσεων που αφορούν και προάγουν την οικολογική συνείδηση!

Με δεδομένο ότι ο κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο από την στιγμή που θα ξεκινήσουμε και θα καθιερώσουμε μικρές αλλαγές από το σπίτι μας , την γειτονιά μας και από τον χώρο της εργασίας μας, θα προσφέρουμε σε όλους τους ένστολους του Αστυνομικού Μεγάρου και στους μαθητές του 4ου Λυκείου Ευόσμου μία οικολογική πάνινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων για τις καθημερινές τους αγορές (προς αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας) αλλά και ένα φυτό εποχής.

Θεσσαλονίκη, 14 Μαΐου 2019

Ο Πρόεδρος