ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης απέδειξαν για ακόμα μια φορά, την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό τους.

Συγκεκριμένα, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας αντιλήφθηκαν εν τω πράττεσθαι, την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε όχημα, απέτρεψαν την ενέργεια και συνέλαβαν τον δράστη.
Το δεύτερο περιστατικό σχετίζεται με ένα επεισόδιο αθλητικής βίας που είχε ως αποτέλεσμα, τον τραυματισμό ενός ατόμου με μαχαίρι από 5 οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Η ενδελεχής έρευνα και η αξιοποίηση πληροφοριών από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, είχαν άμεσα αποτελέσματα και οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών και τη σύλληψη ενός εξ αυτών σε λιγότερο από 24 ώρες.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συγχαίρει θερμά τους προαναφερόμενους Αστυνομικούς που ενήργησαν και συνέβαλαν στη σύλληψη των δραστών και τη διαλεύκανση των περιστατικών.
Οι Αστυνομικοί των ειδικών Τμημάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης αποτελούν ένα ισχυρό όπλο στην φαρέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας και η πολυεπίπεδη δράση τους συντελεί στην ενίσχυση του περιβάλλοντος ασφάλειας των πολιτών. Η στήριξη του πολύμορφου και εξαιρετικά δύσκολου έργου τους είναι απαραίτητη για να οικοδομηθεί μια κοινωνία ασφαλής και συνεκτική.

     

Θεσσαλονίκη, 30 Μαΐου 2020

      

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                         694875358

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά