ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, προσκαλεί τα μέλη της στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2020  την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:00 στον Πολυχώρο  Δεξιώσεων «Rose Garden» (Ζάππα & Σοφίας, Ωραιόκαστρο).

Το Προεδρείο της Ένωσης αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Συνέλευση σε ανοιχτό χώρο, πειθαρχώντας στα ισχύοντα μέτρα για την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία των πολιτών.

Στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνονται τα εξής θέματα:

  • Διοικητικός Απολογισμός 2019: Ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα - Ψήφιση
  • Οικονομικός Απολογισμός έτους 2019: Ενημέρωση από τον Ταμία – Ψήφιση.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, θα ενημερώσει για την πορεία των αιτημάτων του Κλάδου μας και όλα τα τρέχοντα ζητήματα που μας απασχολούν.

Ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών της ΠΟΑΣΥ, κ. Βασίλης Πανταζής, θα ενημερώσει για όλες τις οικονομικές εξελίξεις που αφορούν τον Κλάδο μας, το προωθούμενο νέο βαθμολόγιο και θα απαντήσει σε ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Τέλος, γι’ ακόμα μια χρονιά θα βραβευτούν συνάδελφοι των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι προέβησαν σε κάποια εξαιρετική πράξη κατά την εκτέλεση ή και εκτός υπηρεσίας, ή τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας κατά τη διάρκεια καταδίωξης ή σύλληψης, επιδεικνύοντας αυταπάρνηση και προσήλωση στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο Όργανο της Ένωσης, το οποίο πρέπει να στηρίζεται από τα συλλογικά όργανα και τη βάση της. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους εκλεγμένους Αντιπροσώπους και τα μέλη να παρίστανται στις εργασίες της ΓΣ, να εκφράσουν τις απόψεις τους και με τη συμμετοχή τους να συγκαθορίσουν την πορεία της Ένωσης.

  

Θεσσαλονίκη, 23 Ιουνίου 2020

           

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος          ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                         6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά