ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Σήμερα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την τελευταία αιμοδοσία της για το 2020 στην έδρα της ΔΑΕΘ, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής.

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν πολύ ικανοποιητική και αναδεικνύει την ευαισθητοποίηση των Αστυνομικών της ΓΑΔΘ για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο. 

Φέτος, λόγω των ιδιαιτέρων υγειονομικών συνθηκών και των ισχυόντων πρωτοκόλλων, διοργανώθηκαν περισσότερες αιμοδοσίες από τον συνήθη αριθμό ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι οι επιθυμούντες. Η γενικότερη ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν άκρως ενθαρρυντική και βοήθησε στη σημαντική ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που διατηρούμε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το νέο έτος. Η προσφορά τους είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρούμε ένα σταθερό απόθεμα αίματος και να στηρίζουμε τους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους στις δύσκολες στιγμές αναζήτησης φιαλών.

  

Θεσσαλονίκη, 8 Δεκεμβρίου 2020

  
Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                        6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά