ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που ευαισθητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στη σημερινή εθελοντική αιμοδοσία στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Τους τελευταίους μήνες, οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες και η προσπάθεια για την κάλυψη αυτών είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των υφιστάμενων συνθηκών.

Η αυθόρμητη ανταπόκριση και προσφορά των συναδέλφων μας είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ικανού αριθμού φιαλών, οι οποίες θα ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος που διατηρεί η Ένωση στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και κατ’ επέκταση θα βοηθήσουν συγγενείς ή συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Όπως επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ώρες προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών προκαθορίστηκαν με ραντεβού και κατά τη διάρκεια των αιμοληψιών τηρήθηκαν απόλυτα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ευχαριστούμε γι’ακόμη μια φορά το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Η επόμενη ομαδική εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης έχει οριστεί και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22-03-2021 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

  

Θεσσαλονίκη, 12 Φεβρουαρίου 2021

        

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                     6948753589

 

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά