ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη, και τον ενημέρωσαν για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στις αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.

Η έλλειψη προσωπικού στα Τμήματα Ασφαλείας και πολύ περισσότερο στα Αστυνομικά Τμήματα, είναι ένα πρόβλημα που πλέον έχει εδραιωθεί και αντικατοπτρίζεται στον τρόπο λειτουργίας τους. Στην ίδια κατεύθυνση, οι υπόλοιπες ομάδες αστυνόμευσης, όπως η ΔΙΑΣ, η «Ζ» και τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης, έχουν επί της ουσίας παροπλιστεί, καθώς κατά κύριο λόγο ασχολούνται με πάρεργα και αρμοδιότητες που εκπίπτουν της αποστολής τους. Φυσικά, αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην αστυνόμευση των Δήμων και την πάταξη της μικροεγκληματικότητας. Ο κ. Δήμαρχος μάς ανέφερε ότι αρκετές φορές παρενέβη προσωπικά για τα προαναφερόμενα ζητήματα, τόσο στο Υπουργείο, όσο και στο Αρχηγείο.

Εν συνέχεια, το Προεδρείο εξέφρασε την πρόθεσή του για τη δημιουργία του πρώτου παιδικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη για τα παιδιά των μελών της Ένωσης και ζήτησε την έμπρακτη στήριξη του κ. Δημάρχου για την πραγμάτωση του ευγενούς στόχου μας. Ο κ. Δήμαρχος ανταποκρίθηκε στο αίτημα και δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην υλοποίηση του εγχειρήματός μας. Όπως ανέφερε, το προσεχές διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα εξετάσει τη δυνατότητα εξεύρεσης πρόσφορου χώρου που θα μπορούν να φιλοξενηθούν οι εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Καλαμαριάς. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών του, που θα αποτελέσουν υπηρεσιακό ορόσημο στη ΓΑΔΘ και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα πολλών συναδέλφων μας.

   

Θεσσαλονίκη, 1 Ιουλίου 2021

  

                  

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά