ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, τα μέλη ή τα τέκνα μελών που θα είναι υποψήφιοι μέσω Πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων το σχολικό έτος 2021-2022 για τις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και τις Στρατιωτικές Σχολές, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στη δωρεάν προγύμναση που προσφέρει η Ένωση για τις αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

Για έκτη χρονιά, επιλέχθηκε η ομάδα Αθλητικής Προετοιμασίας «North Trainers», η οποία έχει εξασφαλίσει υψηλότατο ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων μας και δραστηριοποιείται σε γήπεδα κι εξειδικευμένα γυμναστήρια που βρίσκονται σε κομβικά σημεία της Θεσσαλονίκης για να εξυπηρετούνται όλοι οι συνάδελφοι. Επίσης, κρίνουμε σκόπιμο να σας αναφέρουμε ότι λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν και της γενικής αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία, η «North Trainers» έχει εισάγει στο πρόγραμμά της και πραγματοποιεί διαδικτυακές προγυμνάσεις. Έτσι σε περίπτωση επιβολής περιοριστικών μέτρων δεν χάνεται πολύτιμος χρόνος και διατηρείται η καλή φυσική κατάσταση των υποψηφίων μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα γήπεδα.

Επειδή το επόμενο σχολικό έτος, η διεξαγωγή των προκαταρκτικών εξετάσεων θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, πιθανότατα το Νοέμβριο, η προγύμναση των συμμετεχόντων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021.

Όσα μέλη της ΕΑΥΘ επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προγύμναση, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 30-07-2021, ημέρα Παρασκευή, στο email της Ένωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2310525510.

  

Θεσσαλονίκη, 2 Ιουλίου 2021

  

                  

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά