ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης και παρέδωσε υπηρεσιακά τζάκετ στα μέλη της που υπηρετούν στο Τμήμα Αστυνόμευσης. Μια δωρεά της εταιρείας «MAKIOS LOGISTICS», η οποία διαχρονικά στηρίζει τις ενέργειες της Ένωσης, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο των Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς, όπως μας αναφέρθηκε από τους συναδέλφους και τη Διοίκηση, η υπηρεσιακή κατάσταση στο αεροδρόμιο δεν έχει διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα. Η Διεύθυνση δεν έχει ενισχυθεί με προσωπικό και τα υπηρεσιακά κενά καλύπτονται μέσω αποσπάσεων. Οι οργανικές θέσεις παραμένουν 117, παρότι οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου έχουν διπλασιαστεί, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί μας να επιδίδονται σε «αγώνα δρόμου» για να ανταπεξέλθουν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις. Ως Ένωση προσβλέπουμε ότι η Ηγεσία θα αντιληφθεί την ανάγκη στήριξης το αεροδρομίου και θα ανταποκριθεί στις αλλεπάλληλες εκκλήσεις μας για διπλασιασμό των οργανικών θέσεων και ουσιαστική ενίσχυση της ΔΑΚΑΘ με μόνιμο προσωπικό.

Κλείνοντας, επαναλαμβάνουμε ότι σε καμία περίπτωση το εγχείρημα ενίσχυσης του αεροδρομίου με συνοριακούς φύλακες ορισμένου χρόνου, δεν θα επιλύσει το μόνιμο πρόβλημα. Κι αυτό γιατί οι προσωρινές λύσεις δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της υποστελέχωσης στον πυρήνα του, και το μόνο που προκαλούν είναι μια επίπλαστη εικόνα υπηρεσιακής κανονικότητας που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

  

Θεσσαλονίκη, 29 Ιουλίου 2021

       

                     

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά