ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Σήμερα, και για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η Γενική Εκλογοαπολοστική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονικά μέσα.

Χιλιάδες συνάδελφοι συμμετείχαν στις εργασίες, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τη συσπείρωση και την ικανοποίηση των μελών για τις ενέργειες και το δρόμο που χαράσσει το Σωματείο μας.

Οι εργασίες της Συνέλευσης ξεκίνησαν με την εκλογή του Προεδρείου και την τοποθέτηση του Προέδρου της Ένωσης, κ. Θεόδωρου ΤΣΑΪΡΙΔΗ, ο οποίος χαιρέτησε τις εργασίες της Συνέλευσης, αναφέρθηκε στο έργο της απερχόμενης Διοίκησης, κι ευχήθηκε μια ήρεμη και γόνιμη προεκλογική περίοδο.

Ακολούθησε η παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού από τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, του Οικονομικού Απολογισμού από τον Ταμία κ. Ιωάννη ΜΑΖΝΕΪΚΟ και την τοποθέτηση του Γενικό Γραμματέα της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Ιωάννη ΜΥΛΩΝΑ.

Κατόπιν, σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, ξεκίνησε η διαδικασία έγκρισης του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, η ημερομηνία και ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, τα επίσημα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 

 

Κατόπιν τούτου, οι εκλογές της Ένωσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 με ηλεκτρονικά μέσα και την Εφορευτική Επιτροπή θα απαρτίσουν ο κ. Παντελής ΙΑΤΡΙΔΗΣ, ο κ. Χαράλαμπος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ο κ. Κωνσταντίνος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι, όπως διαπιστώθηκε, αρκετοί συνάδελφοι δεν καταχώρησαν σωστά το email τους στην επικαιροποίηση στοιχείων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λάβουν τον σύνδεσμο για να ψηφίσουν.

Παρακαλούμε ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στην ψηφοφορία, να επικοινωνήσουν με την Ένωση και να αποστείλουν το σωστό email τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ευχαριστούμε θερμά τους 1841 συμμετέχοντες που με την ψήφο τους τίμησαν το ανώτατο Όργανο της Ένωσης, δίνοντας μήνυμα ενότητας κι απόλυτης εμπιστοσύνης στο θεσμό που εκπροσωπούμε και πλαισιώνουμε.

  

Θεσσαλονίκη, 15 Οκτωβρίου 2021

                          

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά