Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Ένωσης και του μετέφερε ότι αποφασίστηκε η υπαναχώρηση του Δήμου από την αρχική απόφαση για παραχώρηση αίθουσας στην ΕΑΥΘ, ώστε να διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021.

Ως εκ τούτου, προβήκαμε σε άμεσες ενέργειες για την εξεύρεση νέας αίθουσας και αποδεχθήκαμε τη δωρεάν παραχώρηση αίθουσας από το ξενοδοχείο «Hyatt Regency Thessaloniki».

Επαναλαμβάνουμε ότι η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει από τις 08:00 έως τις 21:00 και θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα.

Στο ξενοδοχείο «Hyatt Regency Thessaloniki» θα βρίσκονται οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και η Εφορευτική Επιτροπή. Κατ’ εξαίρεση, οι συνάδελφοι που δεν μπορούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά -καθότι δεν επικαιροποίησαν τα στοιχεία τους εγκαίρως- θα μπορούν την ημέρα των εκλογών να μεταβούν στο  ξενοδοχείο και μετά την ταυτοποίησή τους, το email τους θα καταχωρείται στο σύστημα για να ψηφίσουν.

Θεσσαλονίκη, 29 Οκτωβρίου 2021