ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Θ. ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος μαζί με τον εκλεγμένο Αντιπρόσωπο ΧΡΟΣΤΟΦΟΡΙΔΗ Κωνσταντίνο πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Βουλευτή Ά Θεσσαλονίκης ΣΑΡΙΔΗ Ιωάννη, ώστε να τον ενημερώσουν αναλυτικά σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.

Ο κ.Βουλευτής ενημερώθηκε καταρχήν για την τεράστια έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα στην ΓΑΔΘ, με το κυριότερο πρόβλημα να εμφανίζεται στα οχήματα.
Όπως τονίστηκε η Θεσσαλονίκη έχει να ενισχυθεί με νέα οχήματα αρκετά έτη και πολλά από τα ήδη υπάρχοντα δεν τηρούν τους κανόνες ασφαλείας με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των Αστυνομικών.

Επίσης, αναφέρθηκε η μεγάλη έλλειψη προσωπικού που υπάρχει στην ΓΑΔΘ με τα οργανικά κενά να φτάνουν τα 300.Παρά το γεγονός αυτό επισημάνθηκε στον Βουλευτή ότι η ΓΑΔΘ τα τελευταία έτη δεν ενισχύεται με μεγάλο αριθμό αστυνομικών τόσο στις τακτικές όσο και στις έκτακτες μεταθέσεις με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διογκώνεται.Στο συγκεκριμένο ζήτημα τονίστηκε ότι η μόνη λύση είναι η άμεση αύξηση του αριθμού των εισακτέων στις αστυνομικές σχολές.

Τέλος, έγινε αναφορά στην μη εφαρμογή από πλευράς Κυβέρνησης της απόφασης του ΣτΕ που δικαιώνει το ένστολο προσωπικό και την μη επαναφορά των μισθών μας στα επίπεδα του 2012 όπως ορίζει η απόφαση.

Από πλευράς του ο κ.Βουλευτής διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει προσπάθειες ώστε να λυθούν όσο περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ένστολο προσωπικό.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αν οι Αστυνομικοί δεν έχουν τα απαραίτητα εφόδια να αστυνομεύσουν αυτό έχει αντίκτυπο σε ολόκληρη την κοινωνία.

Κλείνοντας ο κ.ΣΑΡΙΔΗΣ αναφερόμενος στην απόφαση του ΣτΕ μας ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει άμεσα να εφαρμοστεί και ότι είναι αδιανόητο το ίδιο το κράτος να μην σέβεται και να μην εκτελεί τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.

Να σημειώσουμε ότι ο κ.ΣΑΡΙΔΗΣ έδωσε το παρόν στην ένστολη διαμαρτυρία που πραγματοποίησε η Ένωσή μας έξω από το Α.ΜΕ.Θ.

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά