ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρο Καράογλου.

   Στη συνάντηση τέθηκαν από το Προεδρείο τα ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Θεσσαλονίκης. Το επικείμενο νέο μισθολόγιο για τα Σώματα Ασφαλείας, σε συνδυασμό με την μη συμμόρφωση στην Απόφαση ΣτΕ, υποτιμούν στην αξία του εργαζόμενου Αστυνομικού και απειλούν την επιβίωσή του.

   Η ύπαρξη δώδεκα κέντρων φιλοξενίας προσφύγων εντός του Νομού Θεσσαλονίκης έχει οδηγήσει στην μείωση του αστυνομικού προσωπικού που εργάζεται στην γενική αστυνόμευση της πόλης και δυσκολεύει την καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας.

   Η αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για να επανεξεταστούν οι υπηρεσιακές προτεραιότητες. Υπογραμμίσαμε την κοινή αντίληψη στις τάξεις του Σώματος για πραγματοποίηση της αναδιάρθρωσης βάσει των πραγματικών αναγκών των Υπηρεσιών και όχι του δημοσιονομικού κόστους.

   Επισημάναμε στον κ. Καράογλου τις ελάχιστες μεταθέσεις Αστυνομικών στη ΓΑΔΘ τα τελευταία έτη, γεγονός που πλέον αποτελεί εμπαιγμό για τους υπηρετούντες συναδέλφους. Τα πολυάριθμα καθήκοντα και τo επιπλέον υπηρεσιακό βάρος από πάρεργα έχει καταστήσει το έργο μας δυσκολότερο από ποτέ.

   Ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τους Αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης είναι η ελλιπής και κάκιστη κατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων που πλέον λειτουργεί εις βάρος των πολιτών αλλά και των εργαζόμενων συναδέλφων. Ζητήσαμε από τον κ. Καράογλου τη συνδρομή του στην προσπάθεια χρόνων της Ένωσης μας για την ενίσχυση της ΓΑΔΘ με νέα οχήματα μέσω ΕΣΠΑ. Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι με κάθε τρόπο ώστε να ανανεωθεί ο στόλος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προς το συμφέρον πρωτίστως των συμπολιτών μας.

   Επειδή η πολιτική βούληση είναι απαραίτητη για να αμβλυνθούν οι ανισότητες και οι αδικίες που επικρατούν, ζητήσαμε τη συμβολή του κ. Καράογλου όπου αυτό είναι δυνατό. Ο ίδιος αναγνωρίζοντας το έργο μας, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να μεταφέρει κάθε αίτημά μας στο ελληνικό κοινοβούλιο και θα στηρίζει τα Σώματα Ασφαλείας που παρά τις τεράστιες αντιξοότητες παραμένουν ένας βασικός πυλώνας για την κοινωνική ευημερία.

 Θεσσαλονίκη, 20 Μαρτίου 2017

 

  

 Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά