ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

   Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος και συνομίλησε με την Διοίκηση και τους συναδέλφους για τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της Υπηρεσίας.

   Η έλλειψη προσωπικού είναι ένα κοινώς αποδεκτό πρόβλημα που δημιουργεί υπηρεσιακές δυσλειτουργίες και για την επίλυσή του απαιτείται ενίσχυση με νέο εξειδικευμένο προσωπικό που θα επανδρώσει τα πάσης φύσεως συνεργεία της ΥΤΕΒΕ. Η επίτευξη των αυξημένων καθηκόντων της Υπηρεσίας είναι άμεσα εξαρτώμενη από τον αριθμό των υπηρετούντων συνάδελφων, και κάθε μετακίνηση ή μετάθεση έχει αντίκτυπο στη λειτουργία της.

   Η κατάσταση αυτή θα οξυνθεί όταν, κατά την εφαρμογή της Αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αποσπασμένοι θα επιστρέψουν στις οργανικές τους θέσεις. Τότε, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η ΥΤΕΒΕ θα αντιμετωπίσει τεράστια έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού και δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της Βόρειας Ελλάδας. Ήδη οι συνάδελφοι που απασχολούνται είναι μετά βίας επαρκείς, καθώς απαιτούνται ειδικές γνώσεις για τις επισκευές. Για να προληφθεί η κατάσταση αυτή, πρέπει η Ηγεσία να επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά και να διατάξει άμεσα νέες αποσπάσεις για τους εργαζόμενους της ΥΤΕΒΕ.

   Επίσης, μας επισημάνθηκε το πρόβλημα της έγκαιρης έγκρισης των αιτημάτων δαπανών που δυσκολεύει πολύ την συντήρηση των οχημάτων. Οι προϊστάμενες Υπηρεσίες οφείλουν να επιδείξουν ευελιξία και να θέσουν σε προτεραιότητα τις ανάγκες της ΥΤΕΒΕ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από την ομαλή δραστηριότητά της εξαρτάται η λειτουργία των περιπολικών της Βόρειας Ελλάδας και η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας.

   Κύριε Επιθεωρητά,

  Παρακαλούμε για την παρέμβασή σας ώστε να αποτραπούν δυσάρεστες εξελίξεις στην ΥΤΕΒΕ, καθώς και να ενισχυθεί οριστικά με προσωπικό που θα επιλύσει πολλά από τα χρόνια προβλήματα.

  

Θεσσαλονίκη, 14 Ιουνίου 2017

  

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά