ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα λόγια πλέον χάνουν την αξία τους για την κατάντια που έχει περιέλθει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας εξαιτίας αυτών που μας διοικούν. 

Ο ένας και μοναδικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος κ. Σπυρίδων Σκλάβος,  κατάφερε να προκαλέσει για πολλοστή φορά την οργή και αγανάκτηση του προσωπικού. 

Όπως ενημερωθήκαμε διέταξε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μιας υπηρεσίας που μας έχει κάνει υπερήφανους και κοσμεί το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ., να κάνουν την μεταγωγή του Νορβηγού δολοφόνου με κουστούμια!!!

 

Καλά διαβάζετε..

 

Μεταγωγή με κουστούμια!!

 

Αυτό το νέο περιστατικό  αλλά και όλα όσα έχουν προηγηθεί εδώ και 10 μήνες, με τις τρίχες, τις στολές, το στήριγμα σε τοίχους, τις προσβολές του προσωπικού, και πολλά ακόμα που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί για ευνόητους λόγους, ξεπερνούν τα όρια της λογικής και αγγίζουν τα όρια της παράνοιας, ενώ αποτελούν τρανή απόδειξη για ποιο λόγο το Σώμα παρουσιάζει αυτή την  αποσύνθεση. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι χθες έγινε η αρχή ώστε το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. να απαλλαχθεί από όλους αυτούς που το ευτέλισαν και το πλήγωσαν όσο ποτέ άλλοτε!

Θεσσαλονίκη, 04 Ιανουαρίου 2024

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά