ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε τις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Στις εργασίες παρέστησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Ανδρέας ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Φώτιος ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ,         

ο Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Αβραάμ ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ,

ο Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Παναγιώτης ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ,

ο Διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Νικόλαος ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ,

ο Διευθυντής Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΔΟΥΒΑΛΗΣ,

ο Διευθυντής Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΤΑΣ,

και η Διευθύντρια Αστυνομίας Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, Αστ. Διευθ. κα Αικατερίνη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Σύσσωμη, και ιδιαιτέρως τιμητική για τις εργασίες της Συνέλευσής μας, ήταν η παρουσία του Προεδρείου της ΠΟΑΣΥ. Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ παρέστησαν

ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ,

ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων & Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, κ. Αθανάσιος ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ,

ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων & Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων, κ. Σταύρος ΦΕΤΚΟΣ,

το  Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, κ. Δημήτριος ΠΑΔΙΩΤΗΣ,       

το Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας, κα Σταυρούλα ΤΖΑΤΖΑΝΑ,   

ο Πρόεδρος Δ.Σ., κ. Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ,     

ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ., κ. Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γεώργιος ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ.

Στην πρόσκληση της Ένωσης ανταποκρίθηκαν και προσήλθαν τα Προεδρεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης,  Ημαθίας,  Πιερίας και Σερρών, το Προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, το Προεδρείο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, το Προεδρείο του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής Ν. Θεσσαλονίκης, το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης και το Προεδρείο του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ, Π.Σ. Μακεδονίας - Θράκης.

Μετά την παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού από τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, του Οικονομικού Απολογισμού από τον Ταμία κ. Ιωάννη ΜΑΖΝΕΪΚΟ και την έγκριση αυτών από τα μέλη της Ένωσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ, χαιρέτησε τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Μετά την άφιξη των επισήμων και της Ηγεσίας της ΓΑΔΘ, απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Φώτιος ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ.

Ο λόγος δόθηκε στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρο ΤΣΑΪΡΙΔΗ, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στις ενέργειες και τις επιτυχίες που σημείωσε η Ένωση το τελευταίο έτος.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, προχώρησε σε μια ενδελεχή ενημέρωση για την πορεία των διεκδικήσεων μας, τις μισθολογικές, βαθμολογικές και συνταξιοδοτικές εξελίξεις στον Κλάδο μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόφαση του Υπουργείου μας, για διακοπή των συνδικαλιστικών διευκολύνσεων, πράξη που αποτελεί έμμεση προσπάθεια χειραγώγησης του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις συναδέλφων μας και Υπηρεσιών που προέβησαν σε κάποια εξαιρετική πράξη κατά την εκτέλεση ή εκτός υπηρεσίας, καθώς και συναδέλφων που τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας κατά τη διάρκεια καταδίωξης ή σύλληψης. Αυτή η πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στοχεύει αποκλειστικά στο να αναδεχθεί το σημαντικό και αθέατο έργο των συναδέλφων μας, οι οποίοι με κίνδυνο ζωής και αυταπάρνηση υπερασπίζονται την κοινωνική ευημερία και ειρήνη.

Για τα τρέχοντα ζητήματα και τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα προσκλήθηκε και ενημέρωσε ο Οικονομολόγος και πρώην Διευθυντής ΙΚΑ, κ. Ιωάννης ΣΩΠΑΣΗΣ, ο οποίος συζήτησε και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Για το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» τοποθετήθηκε το μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος- εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, κ. Λάμπρος ΜΗΤΣΙΚΟΣ, ο οποίος ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας και τις ενέργειες αλληλοβοήθειας του Ταμείου.

Το Προεδρείο της Ένωσης ευχαριστεί τα μέλη της και όλους τους προσκεκλημένους, που παρευρέθηκαν στις εργασίες του ανώτατου Οργάνου μας.

       

Θεσσαλονίκη, 21 Μαΐου 2019

   

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6948753589

    

      

  

    

 

    

     

     

 

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά