ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συνάδελφοι,

Όπως προέκυψε, με βάση τις δηλώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκου Χαρδαλιά, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ορθώς είχε ξεκινήσει τη διαδικασία Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης και εκλογών, καθώς μέχρι χθες το απόγευμα δεν ίσχυε κανένας περιορισμός, πλην της υποχρέωσης για τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ωστόσο, η υπ’ αριθμ ΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.33506/29-5-2021 (ΦΕΚ Β’/2233) ΚΥΑ που εκδόθηκε σήμερα, μεταβάλλει τα δεδομένα, επιτρέποντας τη δια ζώσης διενέργεια εκλογών και γενικών συνελεύσεων αιρετών εκπροσώπων και οργάνων διοίκησης, εφόσον τα εγγεγραμμένα μέλη δεν υπερβαίνουν τα 150. Στις περιπτώσεις που τα εγγεγραμμένα μέλη είναι 150 και άνω, αυτές θα πραγματοποιούνται με ψηφιακά μέσα.

Κατά συνέπεια, η πραγματοποίηση της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της Ένωσης αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας. 

Σύμφωνα με διαβεβαιώσεις που έλαβε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Γρηγόρης Γερακαράκος από το Υπουργείο Εργασίας, πλέον αναμένουμε την εκ νέου παράταση της θητείας των συνδικαλιστικών Σωματείων και σημειώνουμε ότι είναι αναγκαίο να τροποποιηθεί άμεσα η σχετική νομοθεσία ώστε να μας επιτρέπεται η διενέργεια εκλογών με ηλεκτρονικά μέσα.

Παρακαλούμε τα μέλη μας να συνεχίσουν να δηλώνουν τα στοιχεία τους στο σύνδεσμο της Γενικής Συνέλευσης (http://bit.ly/eaythes) ώστε να είναι ενημερωμένη η λίστα μελών με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των συναδέλφων, σε περίπτωση που υποχρεωθούμε να πραγματοποιήσουμε την εκλογική διαδικασία με ψηφιακά μέσα.

  

Θεσσαλονίκη, 29 Μαΐου 2021

              

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά