ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στάθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Ακόμα κι όταν υπήρχε αδυναμία χορήγησης των απαραίτητων υγειονομικών υλικών για την ασφαλή εκτέλεση των καθηκόντων τους, οι Αστυνομικοί παρέμειναν αγόγγυστα στις επάλξεις για την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, αφουγκραζόμενη πάντα τα προβλήματα και τις ανάγκες των μελών της, πολλάκις χορήγησε τα απαραίτητα υγειονομικά υλικά και εξασφάλισε μέσω τρίτων την υποβολή των συναδέλφων μας σε rapid test σε Υπηρεσίες που είχαν μαζικά κρούσματα, όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες παρέλειπαν να μεταβούν.

Ενάμιση χρόνο μετά, οι Έλληνες Αστυνομικοί, παρά τα αναρίθμητα καθήκοντά τους, συνεχίζουν να αγωνίζονται κατά της πανδημίας, σε μια διαρκή κι άνιση μάχη, στην οποία δεν περισσεύει ούτε ένας Αστυνομικός.

Καθιστούμε σαφές ότι είμαστε υπέρ του εμβολιασμού, πλην όμως, ξεκαθαρίζουμε ότι είμαστε αντίθετοι στην υποχρεωτικότητα αυτού, καθώς και στον έμμεσο εξαναγκασμό και τις οικονομικές επιβαρύνσεις που θα επιφέρουν τα επιβαλλόμενα μέτρα στους συναδέλφους μας.

Σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, θα πρέπει να παραμείνουνε συνετοί, υπεύθυνοι και ομόψυχοι.

  

Θεσσαλονίκη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

       

                    

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά