ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης έδωσαν δυναμικό «παρών» στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Για ακόμη μια φορά, συγκεντρώθηκαν δεκάδες φιάλες αίματος, οι οποίες θα χορηγηθούν στα μέλη της Ένωσης και τις οικογένειες αυτών, αν και όποτε παραστεί ανάγκη.

Επίσης, για πρώτη φορά, στην εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχε συνεργάτης του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τη σπουδαία απόφαση να εγγραφεί κάποιος ως νέος εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Μέσω μιας απλούστατης διαδικασίας, αρκετοί συνάδελφοι αποφάσισαν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Συλλόγου και να ενταχθούν στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Πράξη που πιθανότατα θα αποβεί σωτήρια για συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο του αίματος ή άλλα αιματολογικά νοσήματα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για την άψογη συνεργασία.

  

Θεσσαλονίκη, 19 Νοεμβρίου 2021

  

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

  

    

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά