ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Η πρόσφατη αλλαγή του συνδικαλιστικού Νόμου, άρθρο 72 του Ν.4873/2021, προβλέπει ότι εντός έξι (6) μηνών από την έναρξη ισχύος του, οι οργανώσεις οφείλουν να προσαρμόσουν τα Καταστατικά τους στις ρυθμίσεις των διατάξεων που αφορούν την καθιέρωση εκλογής οργάνων με ενιαίο ψηφοδέλτιο και τη διεξαγωγή των εκλογών με ηλεκτρονικά μέσα.

Δοθείσης ευκαιρίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης αποφάσισε να προχωρήσει σε διευρυμένη τροποποίηση του Καταστατικού της, με στόχο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της συνδικαλιστικής της δράσης. Οι απαιτούμενες μεταβολές θα εισαχθούν ως θέμα προς ψήφιση στην επόμενη Γενική Συνέλευση.

Παρακαλούμε τα μέλη της Ένωσης να μελετήσουν το ισχύον Καταστατικό, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα  της Ένωσης eaythes.gr και να αποστείλουν τυχόν προτάσεις-διορθώσεις τους μέχρι την Παρασκευή 18-2-2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

  

Θεσσαλονίκη, 11 Ιανουαρίου 2022

       

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά