ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η έξαρση των φαινομένων της οπαδικής βίας και των εγκληματικών δράσεων που απορρέουν από αυτή, έχουν αναδείξει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού, η οποία θα επιτευχθεί μέσω της ανάληψης στοχευμένων πρωτοβουλιών.

Ο  πρόσφατος θάνατος του 19χρονου Άλκη σόκαρε την ελληνική κοινωνία, πλην όμως, είναι εντέλει ικανός να οδηγήσει σε αποφάσεις που θα σταματήσουν δια παντός τη δράση των χούλιγκανς εντός κι εκτός γηπέδων;

Οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις δεν είναι άμοιρες ευθυνών. Σήμερα η κοινωνία απαιτεί σθεναρά να παρθούν οι αποφάσεις και τα μέτρα εκείνα που θα σπάσουν τον φαύλο κύκλο της βίας και θα βάλουν ένα τέλος στα αλλεπάλληλα τραγικά εγκλήματα, τα οποία συντελούνται στο όνομα της κακώς εννοούμενης αγάπης για κάποια αθλητική ομάδα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, θέλοντας να συμβάλλει ενεργά στις δράσεις για τον τερματισμό της βίας, αποφάσισε να διοργανώσει και σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην Ημερίδα για την οπαδική βία, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace» (Μοναστηρίου 305).

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

  • Ο Εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Φλωρίδης
  • Ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού & Επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» κ. Γιώργος Ορφανός
  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, κ. Άγγελος Χαριστέας.

Την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

  

Θεσσαλονίκη, 18 Φεβρουαρίου 2022

    

  

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά