ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η προστασία του περιβάλλοντος όσο και αν η εγχώρια και η παγκόσμια ειδησεογραφία αλλάζει, παραμένει το μεγαλύτερο ζήτημα που αντιμετωπίζει ο σημερινός κόσμος που ζούμε.

Όλα προμηνύουν ότι ο δρόμος της επιστροφής σε μια κλιματική κανονικότητα δεν θα είναι καθόλου εύκολος τουναντίον θα είναι ακανθώδης και δύσβατος πολύ.

Τηρώντας το γνωστό σύνθημα «σκέφτομαι παγκόσμια, δρω τοπικά» είναι ανάγκη να προσπαθούμε καθημερινά για πολλές  μικρές νίκες που μπορούν να φέρουν την μεγαλύτερη σε κλίμακα αλλαγή.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο που διακρίνεται από μια πεισματική αισιοδοξία που δεν τα παρατάει ποτέ εντάσσεται και η εκδήλωση στις 3 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.30 στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης που διοργανώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με τον Όμιλο Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΦΟΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να γίνει ένα ακόμα βήμα ενάντια στο μιας χρήσης πλαστικό που κατακλύζει ποταμούς θάλασσες λίμνες και πλέον σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία  και την τροφική μας αλυσίδα. Για το λόγο αυτό  άλλωστε θα μοιραστούν 4.500 ανακυκλώσιμα ποτήρια πολλαπλής χρήσης σε όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

                            Θεσσαλονίκη, 31 Μαΐου 2022

       

   Ο Πρόεδρος της Ένωσης               Ο Πρόεδρος του Ομίλου

     ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος                 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημήτρης

                     

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά