ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την τελευταία δεκαετία, σε κάθε ανακύψαν ζήτημα είτε κοινωνικό είτε εθνικό, οι Αστυνομικοί βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης, επιφορτισμένοι με πολυειδή αντικείμενα πέραν της αποστολής και του ρόλου μας.

Η κρατούσα αναχρονιστική αντίληψη ότι «η Αστυνομία είναι για τα πάντα και ο Αστυνομικός πρέπει να είναι παντού», μας έχει εγκλωβίσει σε ένα υπηρεσιακό κυκεώνα, που σε καμία περίπτωση δεν επιφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και επιβαρύνει σημαντικά την ψυχολογία του ήδη καταπονημένου προσωπικού.

Κι αντί να μας αποδοθεί επιτέλους κάποια ανταμοιβή για όλα όσα συνεχώς και αδιάλειπτα προσφέρουμε τα τελευταία 10 χρόνια, όπως είχε άλλωστε εξαγγελθεί δια στόματος του Πρωθυπουργού, αυτό που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής είναι οι αμέτρητες και σταδιακές περικοπές στους μισθούς μας, ακόμα και σήμερα που οι τιμές σε όλα τα αγαθά πρώτης ανάγκης κι ενέργειας εκτοξεύονται καθημερινά, προκαλώντας σοβαρό θέμα επιβίωσης σε αμέτρητες οικογένειες.

Χορτάσαμε από υποσχέσεις και επικοινωνιακές δεσμεύσεις για οικονομική ενίσχυση, που ξεχνιούνται μέσα σε λίγες ώρες από αυτούς που τις εκφράζουν.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι η υπερπροσπάθειά μας δεν αναγνωρίζεται κατ’ ελάχιστο από την Κυβέρνηση!

Τι κι αν οι Αστυνομικοί καθημερινά «δίνουν το αίμα τους», κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της Πολιτείας;

Τι κι αν καθημερινά σε όλη την επικράτεια λαμβάνουν χώρα απρόβλεπτα γεγονότα και περιστατικά, τα οποία αποδεικνύουν την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του Αστυνομικού;

Η πολιτική Ηγεσία, κατά συνήθεια, περιορίζεται στην προφορική αναγνώριση του έργου μας, χωρίς να προχωρά σε κάποια ουσιαστική ενέργεια που θα αλλάξει την καθημερινότητά μας.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Ο αγώνας και η μαζική συμμετοχή μας στο ανοιχτό κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων είναι μονόδρομος!

Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στον  Λευκό Πύργο, ιδιαίτερα όταν αυτή γίνεται έπειτα από δύο χρόνια αναβολής λόγω της πανδημίας.

Όλοι μαζί οφείλουμε να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι «Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!».

Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας για την βελτίωση τόσο του υπηρεσιακού, όσο και του οικογενειακού βίου μας.

Θεσσαλονίκη, 31 Αυγούστου 2022

             

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά