ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Ενόψει της αναδρομικής δικαστικής διεκδίκησης των μισθολογικών παροχών των δώρων εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας, τα οποία καταργήθηκαν από 1-1-2013 με τις διατάξεις του Ν.4093/2012, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΥΘ αποφάσισε στην τακτική συνεδρίαση της 22-10-2018 να απευθυνθεί στα δικηγορικά γραφεία ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ-ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ. 

Εκπρόσωποί τους παρευρέθηκαν στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τουμπας και μας ενημέρωσαν εμπεριστατωμένα για τα δεδομένα της δικαστικής διεκδίκησης. Εν συνεχεία, μας επέδειξαν δεκάδες επιτυχείς δικαστικές αποφάσεις τις οποίες διεκπεραίωσαν, μεταξύ των οποίων και αρκετές τελεσίδικες από όλη την χώρα και αποφάσεις Διοικητικών Δικαστηρίων για μόνιμους υπαλλήλους.

Κατόπιν τούτου και λόγω των συνεχών ερωτήσεων που δεχόμαστε από τα μέλη μας, σας γνωστοποιούμε ότι εκπρόσωποι των εν λόγω γραφείων θα βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης (Αριστοτέλους 12) από τη Δευτέρα 29-10-2018 και μέχρι την Παρασκευή 2-11-2018, ώρες 10.00- 14.30, και όποιος συνάδελφος επιθυμεί θα μπορεί να ασκήσει αγωγή για την ανωτέρω διεκδίκηση.

Το αρχικό κόστος ανέρχεται στα 35 ευρώ. Η συνολική αξίωση είναι 7% επί του επιδικασθέντος ποσού, όταν αυτό θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων (τα προκαταβαλλόμενα 35 ευρώ θα αφαιρεθούν από το ποσοστό 7%).

Καθώς πολλά δικηγορικά γραφεία αναλαμβάνουν ομαδικές αγωγές για το εν λόγω ζήτημα, επισημαίνουμε ότι  η Ένωση επέλεξε τα ανωτέρω καθώς είναι τα πρώτα που προσέφυγαν για το ζήτημα και η νομική συλλογιστική που ακολουθούν οδήγησε σε δικαστικές νίκες.

Κάθε συνάδελφος είναι ελεύθερος να ακολουθήσει με τη δική του βούληση τον δικηγόρο που θα τον εκπροσωπήσει.

   

Θεσσαλονίκη, 27 Οκτωβρίου 2018

      

  

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά