ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με επιτυχία, διοργάνωσε εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας του Σώματος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων, μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ελευθερίου-Κορδελιού και του 4ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου, καθώς και πολλοί συνάδελφοι.

Αρχικά, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, κ. Γεώργιος Χατζόπουλος, απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και ακολούθησε ο χαιρετισμός του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγου κ. Ανδρέα Αποστολόπουλου.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και τοποθετήθηκαν εκτενώς ο κ. Ευθύμιος Λέκκας, καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, ο κ. Μιχάλης Πετράκης, ομότιμος ερευνητής του Αστεροσκοπείου Αθηνών και ο κ. Αριστείδης Κατιρτζίδης, υποδιοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χαλκιδικής.

Οι ανωτέρω ανέλυσαν πλήρως τις πτυχές του σύγχρονου προβλήματος της κλιματικής αλλαγής που επηρεάζει το περιβάλλον και την καθημερινότητα όλων μας. Αναφέρθηκαν οι απειλές από την μόλυνση του περιβάλλοντος, τα επακόλουθα φυσικά φαινόμενα και τονίστηκε η επιβεβλημένη αλλαγή στάσης ζωής των πολιτών.

Μπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο να έχουν θεσπιστεί νέα νομικά πλαίσια για την προστασία του περιβάλλοντος, πλην όμως ο προβληματισμός που επικρατεί για το μέλλον του πλανήτη είναι έντονος. Η συμβολή του κάθε πολίτη είναι απαραίτητη και μπορεί κατ’ελάχιστο να επιτευχθεί μέσω της ανακύκλωσης, της εξοικονόμησης ενέργειας, της χρήσης μαζικών μέσων μεταφοράς και άλλων απλών πράξεων. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι η ευαισθητοποίησή μας για αυτό το φλέγον ζήτημα είναι ανταποδοτική, καθώς εξασφαλίζει το δυνατόν καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

  

  

 

Θεσσαλονίκη, 4 Δεκεμβρίου 2018

     

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6948753589

  

  

  

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά