ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Contact Us!

Ροή δημοσιεύσεων

Αναζήτηση λύσης για την υποχρεωτική εμφάνιση ατόμων στα Τμήματα Ασφαλείας για όσο χρόνο διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα κατά της πανδημίας

26-03-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Έγγραφο της Ένωσης προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ (μέσω ΠΟΑΣΥ) σχετικά με την υποχρεωτική εμφάνιση ατόμων στα Τμήματα Ασφαλείας, για όσο χρόνο διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Περισσότερα

Προτάσεις της ΕΑΥΘ μετά τα έκτακτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού

26-03-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Έγγραφο προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ (μέσω ΠΟΑΣΥ), με κοινοποίηση στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, με προτάσεις της Ένωσης μετά τα έκτακτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Κύριε Αρχηγέ, Με τον παρόν έγγραφο, επανερχόμαστε για να θίξουμε τις μεγάλες υπηρεσιακές παραλείψεις στα μέτρα πρόληψης κατ...

Περισσότερα

Αίτημα για διευκρινίσεις σχετικά με τους δικαιούχους και τον τρόπο χορήγησης της άδειας ειδικού σκοπού

26-03-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Έγγραφο της Ένωσης προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, για την ανάγκη διευκρινιστικού εγγράφου προς τις Υπηρεσίες της ΓΑΔΘ, σχετικά με τους δικαιούχους και τον τρόπο χορήγησης της άδειας ειδικού σκοπού δημοσίων υπαλλήλων.

Περισσότερα

Αναβάλλεται η εκπαίδευση Α’ Βοηθειών λόγω των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού

09-03-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

     Μετά τα νέα προληπτικά μέτρα του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναβάλει την εκπαίδευση Α’ Βοηθειών, που θα πραγματοποιούταν το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 και ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. ...

Περισσότερα

Στην πρώτη την γραμμή οι Έλληνες Αστυνομικοί για όσο χρειαστεί

03-03-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Οι Έλληνες Αστυνομικοί μαχόμαστε στην πρώτη γραμμή για την προστασία των συνόρων της χώρας μας και θα παραμείνουμε εκεί για όσο χρειαστεί. Με κάθε μας δύναμη, θα αντιταχθούμε στις σύγχρονες μεθόδους καταπάτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Περισσότερα

Η ΕΛΑΣ αντιμέτωπη με το νόμο της ζούγκλας

27-02-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Μια μέρα μετά τις αποτρόπαιες επιθέσεις κατά Αστυνομικών στη Μυτιλήνη και Χίο, με οργή και θλίψη πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτή η χώρα κυριαρχείται από τον νόμο της ζούγκλας.

Περισσότερα

Στο έλεος του Θεού οι διμοιρίες της ΔΑΕΘ στη Μυτιλήνη

26-02-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Για πολλοστή φορά, ένα σοβαρό εθνικό ζήτημα μετατρέπεται σε αστυνομικό, στοχοποιώντας τους συναδέλφους των διμοιριών.

Περισσότερα

Τρισάγιο υπέρ πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας

22-02-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Με τον σεβασμό στη μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης τέλεσε τρισάγιο στο Ιερό παρεκκλήσι των Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτών. ...

Περισσότερα

Συνάντηση με τον νέο Διευθυντή Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης

21-02-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

    Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε, για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, τον νέο Διευθυντή Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΑΘΑΝΑΣΑΚΟ Κωνσταντίνο.

Περισσότερα

Δεν χωράει άλλη καθυστέρηση στην αύξηση των οργανικών θέσεων της ΔΑΚΑΘ

19-02-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Έγγραφο της Ένωσης προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, μέσω ΠΟΑΣΥ, με κοινοποίηση 1) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, 2) Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ και 3) Διευθυντή Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. Αριστείδη ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ, για τα νέα υπηρεσιακά δεδομένα στη ΔΑΚΑΘ λ...

Περισσότερα

Εκπαίδευση στις Α’ Βοήθειες για παιδιά και ενηλίκους - Δηλώσεις συμμετοχής

17-02-2020 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ & ΔΙΑΤΑΓΕΣ

   Η Ένωση Αστυνομικών  Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης  σε συνεργασία με τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» και την «Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (Ε.Ε.Ε.Π.Φ.)», διοργανώνουν 4ωρη εκπαίδευση στις Α’ Βοήθειες το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 και ώρες 17.00-21.00 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. ...

Περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία της ΕΑΥΘ

14-02-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η τακτική εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης υπέρ της Τράπεζας Αίματος που διατηρεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Περισσότερα

Τρισάγιο της Ένωσης στη μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας

14-02-2020 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ & ΔΙΑΤΑΓΕΣ

     Το Α’ Ψυχοσάββατο κάθε έτους τιμούμε τους συναδέλφους μας, που έδωσαν τη ζωή τους προασπίζοντας την δημόσια ασφάλεια και την ειρηνική διαβίωση των Ελλήνων πολιτών.

Περισσότερα

Συνάντηση της Ένωσης με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

13-02-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

       Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο ΖΕΡΒΑ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που έχουν αντίκτυπο τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Συνάντηση της Ένωσης με την Ηγεσία της ΓΑΔΘ

10-02-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΥΘ, με απαρτία των μελών του, συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκη, Υποστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, τον Διευθυντή Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. Αντώνιο ΤΖΙΤΖΗ και τον Διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. Χρήστο ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ, μετά τις κρίσεις και την ανανέωση της θητείας τους στις πιο νευραλγικές θέσεις της ΓΑΔΘ. ...

Περισσότερα

Αποτελέσματα κλήρωσης λαχειοφόρου αγοράς ΕΑΥΘ

10-02-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 10-2-2020 και ώρα 12:00, στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, παρουσία πολλών συναδέλφων.

Περισσότερα

Ο αποδεκατισμός των ΑΤ και ΤΑ αποτελεί υπηρεσιακή ανάγκη;

06-02-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Μετά την ανακοίνωση των τακτικών μεταθέσεων, ο ελάχιστος αριθμός των θέσεων στη ΓΑΔΘ εγείρει έντονο προβληματισμό για τις προθέσεις της Ηγεσίας, σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των μεγάλων οργανικών κενών της πόλης μας.

Περισσότερα

Συνάντηση της Ένωσης με τον Διευθυντή του 424 ΓΣΝ

24-01-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΥΘ επισκέφθηκαν το 424 ΓΣΝ και συνομίλησαν με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου, Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ Ιωσηφίδη, για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί κατά την εξυπηρέτησή τους.

Περισσότερα

Ενισχύστε και στηρίξτε την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας- Δωρεά ΕΑΥΘ

22-01-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

        Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης αποτελεί μια σημαντική Υπηρεσία του Σώματος, η οποία αντιμετωπίζει τα επεισόδια και τον φανατισμό στα γήπεδα εν τη γενέσει τους. Με την παρέμβαση και την αποφασιστική δράση των συναδέλφων μας, έχουν σημειωθεί εκατοντάδες συλλήψεις, έχουν αποτραπεί αμέτρητα οπαδικά ραντεβού και έχουν εξιχνιαστεί σοβαρές υποθέσεις αθλητι...

Περισσότερα

Αίτημα της Ένωσης για πλήρη κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της ΓΑΔΘ

15-01-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Αίτημα προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ μέσω ΠΟΑΣΥ με κοινοποίηση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ και τους βουλευτές Ν. Θεσσαλονίκης για πλήρη κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της ΓΑΔΘ      ...

Περισσότερα

Υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων από την ΕΛ.ΑΣ για την ακινητοποίηση των καταδιωκόμενων οχημάτων

14-01-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

    Έγγραφο προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (μέσω ΠΟΑΣΥ) με πρόταση της Ένωσης για την ανάγκη υιοθέτησης νέων σύγχρονων μεθόδων από την ΕΛ.ΑΣ. για την ακινητοποίηση καταδιωκόμενων οχημάτων.

Περισσότερα

Ετήσιος χορός της ΕΑΥΘ στο VOGUE – Διάθεση προσκλήσεων

07-01-2020 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό της που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 στο Κέντρο διασκέδασης «VOGUE» και ώρα 22:00 με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη. ...

Περισσότερα

Η ΕΑΥΘ εύχεται καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το 2020

23-12-2019 Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εύχεται καλά Χριστούγεννα και κι ευτυχισμένο το 2020!

Περισσότερα

Δωρεά στην Ένωση από την εταιρεία «MAKIOS LOGISTICS»

23-12-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι, η εταιρεία «MAKIOS LOGISTICS» προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά για τους Αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της Ένωσης

22-12-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

    Η προσέλευση των συναδέλφων στην χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της Ένωσης, ήταν μεγαλύτερη από ποτέ και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Περισσότερα

Η Ένωση προσέφερε δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Ιπποκρατείου

20-12-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Ιπποκρατείου και με γιορτινή διάθεση πρόσφερε δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά.

Περισσότερα

Η τοποθέτηση αστυνομικών καμερών σε περιπολικά και στολές θα ξεσκεπάσει την υποκρισία

19-12-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Έγγραφο προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (μέσω ΠΟΑΣΥ), με κοινοποίηση στους Βουλευτές Νομού Θεσσαλονίκης, μετά την κατάθεση επερώτησης από Βουλευτές για αύξηση της αστυνομικής βίας.

Περισσότερα

Δωρεά αλεξίσφαιρων γιλέκων από τον κ. ΤΖΙΟΛΑ Θεόδωρο στην Ένωση

17-12-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Το Προεδρείο της Ένωσης ευχαρίστησε θερμά τον κ. ΤΖΙΟΛΑ Θεόδωρο, ο οποίος αυτόβουλα και ανιδιοτελώς δώρισε 20 αλεξίσφαιρα γιλέκα στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Δωρεά χειμερινών στολών δικυκλιστών από την "Moto market"

13-12-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες της στην εταιρεία «Μoto market» για την δωρεά χειμερινών στολών δικυκλιστών, οι οποίες θα χορηγηθούν σε δικυκλιστές της ΓΑΔΘ.

Περισσότερα

Όλες οι ημερομηνίες για τις εθελοντικές αιμοδοσίες της Ένωσης το 2020

03-12-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

    Γι’ ακόμη μια φορά, πραγματοποιήθηκε η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στην έδρα της ΔΑΕΘ.

Περισσότερα

«Ράβε-ξήλωνε» το μεταναστευτικό. Οι συνεχείς αποσπάσεις δεν δίνουν μόνιμες λύσεις

29-11-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Έγγραφο της ΕΑΥΘ προς την ΠΟΑΣΥ για τον τρόπο των αποσπάσεων από και προς τη ΓΑΔΘ για τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος.    

Περισσότερα

Στη ΔΑΕΘ η επόμενη αιμοδοσία της Ένωσης την Τρίτη 3-12-2019

28-11-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Όπως ενημερωθήκαμε, βάσει εγγράφου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α), πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα εξέτασης για ελονοσία δειγμάτων αιμοδοτών, λόγω εξάντλησης των αντιδραστηρίων. Ως εκ τούτου, επανήλθε ο αποκλεισμός από τις αιμοδοσίες για: ...

Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

22-11-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Για ακόμη μια χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή με Θέατρο Σκιών και Άγιο Βασίλη, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, στον πολυχώρο δεξιώσεων «Rose Garden» στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. ...

Περισσότερα

Βάλτε τέλος στον αποδεκατισμό της ΔΑΕΘ

19-11-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

   Όπως προαναγγέλθηκε, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

ΔΑΕΘ: Μετανάστες στην ίδια τους την χώρα - Παράσταση διαμαρτυρίας την 19-11-2019

13-11-2019 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Η συνεισφορά των διμοιριών της ΔΑΕΘ στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής κι ευημερίας, είναι αδιαμφισβήτητη και ιδιαζόντως σημαντική. Αυτό αποδεικνύεται από τη αδιάλειπτη παρουσία τους σε όλα τα κρίσιμα γεγονότα που ανακύπτουν ανά την επικράτεια. ...

Περισσότερα
More from this category

Για δήλωση συμμετοχής οι επιθυμούντες συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την κατασκήνωση.

 

  

τελευταία νέα της ένωσης

loading...

τελευταία νέα της ομοσπονδίας

loading...

Αξίζει να δείτε:

loading...
 

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά