Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Κατηγορία: Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

  Ενώ τις τελευταίες ημέρες όλοι μας παρακολουθούμε παγωμένοι όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νοσηρότητα της οπαδικής βίας και τις τεράστιες παθογένειες του Σώματος που υπηρετούμε, για πολλοστή φορά, ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. ΣΚΛΑΒΟΣ Σπυρίδων ασχολείται με την εμφάνιση - παράσταση του προσωπικού.

 

  Μετά από τις αφόρητες πιέσεις που άσκησε στην Διοίκηση της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων, άντρες των ομάδων ΟΠΚΕ παρατάχθηκαν για να ελεγχθούν αν είναι ξυρισμένοι και κάποιους τους έστειλαν σπίτι τους για να ξυριστούν καλύτερα! 

  Δηλαδή αυτό είναι το «ευχαριστώ» στην Υπηρεσία που με την καθοριστική παρέμβασή της, απέτρεψε νέο οπαδικό ραντεβού την επομένη της δολοφονίας του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

  Σημειωτέον, ο κ. Επιθεωρητής, κατά την προσφιλή του συνήθεια, ουδέποτε επισκέφθηκε την συγκεκριμένη Υπηρεσία ώστε να συνομιλήσει με το προσωπικό και να ακούσει τα προβλήματά του. 

  Προφανώς, δεν τον ενδιαφέρει που δεν έχουν οχήματα. 

  Δεν τον ενδιαφέρει που αντί να περιπολούν, είναι ακινητοποιημένοι σε στόχους και εκτεθειμένοι σε παντοειδείς κινδύνους. 

  Δεν τον ενδιαφέρει που ο επιχειρησιακός εξοπλισμός τους είναι διάσπαρτος στα σκαλοπάτια της Υπηρεσίας λόγω έλλειψης υποδομών και χώρων. 

  Δεν τον ενδιαφέρει που η ομάδα «ΔΡΑΣΗ» είναι τόσο υποστελεχωμένη που μόνο η έκφραση «τρεις και ο κούκος» μπορεί να την περιγράψει. 

  Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μόνο οι τρίχες και τα τζόκεϊ! 

  Με όλα όσα συμβαίνουν ασχολούνται με «τρίχες», κυριολεκτικά και μεταφορικά. 

  Ας μην απορούμε λοιπόν για ό,τι συμβαίνει. 

  Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα δομικό και αποδεικνύεται κάθε μέρα από τη νοοτροπία που επικρατεί στο Σώμα και στην Ηγεσία του. 

  Αυτούς τους διοικούντες επιλέγετε, αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε. Ένα κι ένα κάνουν δυο!

Θεσσαλονίκη, 11 Αυγούστου 2023

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά