ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος παιδικός χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στο κατάμεστο από κόσμο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

   Η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς η προσέλευση ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά με περίπου 1200 μέλη και τέκνα αυτών. Τα παιδιά διασκέδασαν με έμπειρους εμψυχωτές, οι οποίοι με την παρουσία τους συντόνισαν και ψυχαγώγησαν τους μικρούς μας φίλους κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην εκδήλωση. Οι μικροί μασκαράδες χόρεψαν, τραγούδησαν και έπαιξαν υπό την καθοδήγηση κλόουν και ψυχαγωγών. Παιδιά και μεγάλοι διασκέδασαν στους ρυθμούς του καρναβαλιού για ένα ολόκληρο απόγευμα με μουσική, δώρα, εκπλήξεις, εδέσματα και γλυκά. 

   Όλες οι οικογένειες κατά την αποχώρηση τους παρέλαβαν και από έναν χαρταετό.

   Ευχαριστούμε την Διεύθυνση του Βελλίδειου συνεδριακού κέντρου για την παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης ευχαριστούμε το κτήμα κυρ Γιάννη για την ευγενική του χορηγία και την διαχρονική του στήριξη.

   Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Γεώργιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

 

Καλή Σαρακοστή!

Θεσσαλονίκη, 16 Μαρτίου 2024

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά