ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Contact Us!

Ροή δημοσιεύσεων

Εθελοντική αιμοδοσία Τετάρτη 13/3 στο Α.ΜΕ.Θ.

05-03-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 13-03-2024 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ώρες 09:00-13:00, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που διατηρεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. 

Περισσότερα

Με παραπλανητικά δημοσιεύματα επιχειρούν την στοχοποίηση των διμοιριών.

03-03-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Θλίψη, οργή και αγανάκτηση προκαλούν στο αστυνομικό προσωπικό νέα ανυπόστατα δημοσιεύματα τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν για πολλοστή φορά «αντιαστυνομικό» κλίμα, εξυπηρετώντας άλλου είδους σκοπιμότητες και σε καμία περίπτωση την ενημέρωση και την ανάδειξη της «είδησης». ...

Περισσότερα

Αποκριάτικος Παιδικός Χορός της Ε.Α.Υ.Θ. για τα μέλη της την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 στο συνεδριακό κέντρο Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ.

23-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει Αποκριάτικο Παιδικό Χορό αποκλειστικά για τα μέλη της, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 κατά τις ώρες 18:00 έως 21:00 στο συνεδριακό κέντρο Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ (χώρος ΔΕΘ, οδός Λ. Στρατού). ...

Περισσότερα

Επίσκεψη της Ε.Α.Υ.Θ. στην Δ.Α.Κ.Α.Θ. - Ανησυχία του προσωπικού λόγω μετακινήσεων και έναρξη τουριστικής περιόδου.

22-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

  Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Δ.Α.Κ.Α.Θ. και για διάστημα 3 ωρών συνομίλησε τόσο με την Ηγεσία όσο και με συναδέλφους της υπηρεσίας για την επικρατούσα υπηρεσιακή τους κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Περισσότερα

Δομικές αλλαγές ουσίας και όχι στο πόδι!

21-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

  Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο πεδίο βολής συνομιλώντας με δεκάδες εκ των 150 συναδέλφων που αποσπάστηκαν για την ενίσχυση των νέων ομάδων ΟΠΚΕ.

Περισσότερα

Επιχείρηση φίμωσης του Προεδρείου της Ε.Α.Υ.Θ. από πρώην ανώτατο αξιωματικο!!

20-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Ενόσω η Ελληνική Αστυνομία αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της, και οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης βιώνουν ίσως τις δυσκολότερες υπηρεσιακές συνθήκες των τελευταίων ετών, πρώην ανώτατος αξιωματικός φρόντισε πριν την αποστρατεία του να καλέσει τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέας της Ένωσης σε παροχή έγγραφων εξηγήσεων σχετικά με ανακοίνωση που ε...

Περισσότερα

Συνάντηση του Προεδρείου της Ε.Α.Υ.Θ με τον Διευθυντή του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης.

19-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

  Το Προεδρείο της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης, Αστυνομικό Διευθυντή (ΥΓ) κ. Θεόφιλο ΚΟΤΑΝΙΔΗ.

Περισσότερα

Λαχειοφόρος αγορά της ΕΑΥΘ 2024

19-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα.

Περισσότερα

Θεσμική συνάντηση της Ε.Α.Υ.Θ με τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

18-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ. Στον κ. Υπουργό τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο "Stop the bleed" που διοργάνωσε η Ε.Α.Υ.Θ.

16-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

    Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το πενταήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Stop the Bleed»  που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, αποτελούμενο από εννέα (9) εκπαιδευτικές σειρές,  το οποίο παρακολούθησαν 400 συνάδελφοι μέλη της Ένωσης και το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων  της Cisco. ...

Περισσότερα

Καλο Παράδεισο Νίκο!

13-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας θρηνεί τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου μας ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ Νικόλαο, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης της Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά και τόσο πρόωρα σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Περισσότερα

Επίσκεψη της Ένωσης στο ΤΔΜ Θέρμης - Δωρεά τζάκετ από την Agrotech

13-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και συνομίλησε με αρκετούς συναδέλφους μας για την επικρατούσα υπηρεσιακή τους κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Περισσότερα

50.000 ευρώ δόθηκαν στους πληγέντες- μέλη της ΕΑΥΘ από τις καταστροφικές πλημμύρες. Κοπή βασιλόπιτας ΕΑΥΘ

12-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Περισσότερα

Επίσκεψη της Ένωσης στο ΤΔΜ Αγίου Αθανασίου - Δωρεά 100 τζάκετ από την Agrotech

09-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε το Τμήμα Αλλοδαπών Αγίου Αθανασίου και συνομίλησε με αρκετούς συναδέλφους μας για την επικρατούσα υπηρεσιακή τους κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Περισσότερα

Μέτρα και Υποδομές πουθενά!! Τροχονόμοι παντού! Παράνοια... OVER

08-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Από την πρώτη στιγμή όπως επιτάσσει ο θεσμικός μας ρόλος, καταθέσαμε σειρά προτάσεων με αφορμή την έναρξη των εργασιών του Flyover.

Περισσότερα

263 τουρνικέ στις ομάδες ΔΙΑΣ και Ζ από την εταιρεία "ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.".

07-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με χαρά αποδέχεται την ευγενική χορηγία 263 τουρνικέ ίσχαιμης περίδεσης και μεταλλικών ράβδων σύσφιξης για αιμορραγίες,  ύψους 5000€, από την εταιρεία «ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.» (Είδη και Υλικά Επιπλοποιίας), τα οποία θα διατεθούν στους εκπαιδευμένους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ειδικότερα των ομάδων ΔΙΑΣ και Ζ. ...

Περισσότερα

Εκδόθηκε η Εγκύκλιος για τις ακούσιες νοσηλείες η οποία οριοθετεί τις αρμοδιότητες των αστυνομικών.

02-02-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Ως Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Θεσσαλονίκης βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στα μέλη μας ότι ένα μείζον ζήτημα το οποίο ταλάνιζε το Αστυνομικό Σώμα επί δεκαετίες, επιτέλους επιλύνεται.

Περισσότερα

Ημερομηνίες εθελοντικών αιμοδοσιών του έτους 2024

31-01-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Με στόχο την έγκαιρη ενημέρωση των συναδέλφων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ήρθε σε επικοινωνία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και από κοινού καθορίστηκαν οι παρακάτω ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι εθελοντικές αιμοδοσίες της ΕΑΥΘ για το έτος 2024.

Περισσότερα

Πρόταση Ε.ΑΣ.Υ.Α.-Ε.Α.Υ.Θ. για προπληρωμένη κάρτα αγοράς ιματισμού στολής.

29-01-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Έγγραφο της Ε.ΑΣ.Υ.Α.- Ε.Α.Υ.Θ. Προς:  Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας,Αντιστράτηγο κ. ΜΑΛΛΙΟ Δημήτριο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) με Κοιν.:   1)Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 2) Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 3) Υπαρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 4) Προϊστάμενο Επιτελείου Α.Ε...

Περισσότερα

Αίτημα ενίσχυσης της Γ.Α.Δ.Θ. στις επικείμενες τακτικές μεταθέσεις

22-01-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Προς: Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (μέσω ΠΟΑΣΥ) κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας (μέσω ΠΟΑΣΥ) Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΜΑΛΛΙΟ με Κοιν.: Στους Βουλευτές Νομού Θεσσαλονίκης, στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας & Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών κ. Απόστολο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ και στους Δημάρχους Νομού...

Περισσότερα

Ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος διέταξε μεταγωγή με κουστούμια. Βάλτε φρένο στον ευτελισμό του Σώματος!

04-01-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Τα λόγια πλέον χάνουν την αξία τους για την κατάντια που έχει περιέλθει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας εξαιτίας αυτών που μας διοικούν. 

Περισσότερα

« Αίτημα της ΕΑΥΘ για ονοματοδοσία οδού σε «Γεώργιος Λυγγερίδης »

03-01-2024 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Προς: Τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Στέλιο Αγγελούδη με Κοιν. : Τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβούλιο κ. Σπύρο Βούγια και Θέμα : « Αίτημα ονοματοδοσίας οδού σε «Γεώργιος Λυγγερίδης » 

Περισσότερα

Για ποια ασφάλεια μας μιλάτε ; Πόση υποκρισία να αντέξουμε ;

28-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Τις τελευταίες μέρες το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και η αστυνομική οικογένεια δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Φωτοβολίδες, καταδιώξεις, μαχαιριές, χτυπούν αλύπητα το χιλιοδαρμένο σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση πραγματοποίησε η Ένωση για τα παιδιά των μελών της στο θέατρο "Αριστοτέλειον"!!

27-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Με μεγάλη ανταπόκριση, διάχυτο ενθουσιασμό και γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για τα παιδιά των μελών της, που παρακολούθησαν στο θέατρο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ», την παιδική θεατρική παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα».

Περισσότερα

Εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Α.Υ.Θ.

22-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε τις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Συνάντηση της ΕΑΥΘ με τον Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ.Μιχάλη Μπεκίρη.

20-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου τον Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη κ. Μιχάλη Μπεκίρη και συνομίλησαν διεξοδικά για σειρά προβλημάτων που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό της ΓΑΔΘ.

Περισσότερα

Τροποποίηση ημερομηνίας: Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΑΥΘ την 21-12-2023 ώρα 10.00 στο ΑΜΕΘ.

16-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, προσκαλεί τα μέλη της στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2023 την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Συμμετοχή της ΕΑΥΘ στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 18/12/2023 και ώρα 15.00

13-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την προσεχή Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15.00, στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη-Παλιά Βουλή). ...

Περισσότερα

Χθες ήταν μόνο η αρχή!!!

12-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Εκατοντάδες συνάδελφοι συγκεντρώθηκαν χθες 11/12/2023 ώρα 14:00, μετά το κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενη σε αυτό της ΠΟΑΣΥ, έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο όπου πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία για τον άδικο τραυματισμό του συναδέλφου μας.

Περισσότερα

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Α.Υ.Θ.

12-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

 Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τέταρτη από τις προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για το έτος 2023.

Περισσότερα

Η ζωή του Αστυνομικού δεν κοστίζει 30 €.Έξω η Αστυνομία από τα γήπεδα – αρένες

08-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών , θα συμμετάσχει στην διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/12/2023 και ώρα 14.30 στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης τάξης στο Γουδί. 

Περισσότερα

Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΑΥΘ την 19-12-2023 ώρα 10.00 στο ΑΜΕΘ

08-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, προσκαλεί τα μέλη της στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2023 την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Πρέπει να καούμε ζωντανοί για να καταλάβετε το λάθος σας;

07-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Άλλη μια δολοφονική επίθεση μέρα μεσημέρι με ορμητήριο το Α.Π.Θ. πραγματοποιήθηκε σήμερα σε διμοιρία της Δ.Α.Ε.Θ. που τα τελευταία δυο χρόνια έχει αγκιστρωθεί επί της οδού Αγίου Δημητρίου για την κατασκευή της «περίφημης βιβλιοθήκης».

Περισσότερα

Αφού σας φταίμε γιατί μας ζητάτε;

04-12-2023 Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Ρητορικό το ερώτημα του τίτλου της ανακοίνωσής μας μετά τα χθεσινά έκτροπα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Περισσότερα
More from this category

   

Η κάρτα μέλους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης είναι ο πιο άμεσος και έγκυρος τρόπος για την εξασφάλιση προνομιών και την πιστοποίηση της ιδιότητας των μελών μας.

  

Τούδε και στο εξής, με την επίδειξη της κάρτας, κάθε μέλος μπορεί:

- να μετέχει στις δωρεάν εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η Ένωση για τα μέλη της,

- να επωφελείται από τις αποκλειστικές οικονομικές προσφορές που έχει εξασφαλίσει η Ένωση για τα μέλη της,

- να αποδεικνύει την ιδιότητα του ως μέλος στους συνεργάτες της Ένωσης (νομικούς συμβούλους-παιδιάτρους).

  

Για την έκδοση της κάρτας μέλους, απευθυνθείτε στα γραφεία της Ένωσης (Αριστοτέλους 12, τηλ. 2310525510).

  

 

Εαν είστε ήδη κάτοχος της κάρτας μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προνόμια που έχουμε εξασφαλίσει για τα μέλη μας αφού κάνετε login από ΕΔΩ ή το επάνω μέρος αυτής της σελίδας

(όπου username ο Α.Γ.Μ.Σ. σας και κωδικός ο Αριθμός της κάρτας μέλους)

Αμέσως μετά πατήστε ΕΔΩ:

τελευταία νέα της ένωσης

loading...

τελευταία νέα της ομοσπονδίας

loading...

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά