ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης συγχαίρει τον συνάδελφο, υπηρετούντα την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ο οποίος σε ώρα εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας κατάφερε να ακινητοποιήσει επ’ αυτοφώρω άτομο που διέρρηξε οικία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από προστρέξαντες στο σημείο Αστυνομικούς του ΑΤ Τούμπας-Τριανδρίας.

Κατά τη σωματική έρευνα του δράστη, βρέθηκαν πάνω του πολυάριθμα διαρρηκτικά εργαλεία και λοιπά σύνεργα, ενώ παράλληλα προέκυψε ότι είχε διαρρήξει και έτερο διαμέρισμα της οικοδομής.

Ο ζήλος και η αυταπάρνηση του συναδέλφου μας συνιστούν εξαιρετικές πράξεις και αποκαλύπτουν τις αξίες και τον τρόπο δράσης των υπηρετούντων στις Ομάδες ΔΙΑΣ. Το σημαντικό έργο αυτής της Υπηρεσίας έχει συμβάλλει καταλυτικά στη μείωση της εγκληματικότητας και στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Αναμένουμε από την Πολιτεία να μην αρκεστεί, κατά συνήθεια, στην απονομή τυπικών ευσήμων. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να διασφαλιστεί η ακέραιη υπηρεσιακή λειτουργία των Ομάδων ΔΙΑΣ και η ενίσχυσή τους με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Κι αυτό, γιατί στόχος μας δεν είναι να γίνουμε ήρωες, αλλά άρτιοι και αποτελεσματικοί επαγγελματίες.

  

Θεσσαλονίκη, 9 Αυγούστου 2019

              

Ο Α' Αντιπρόεδρος

ΚΛΕΑΝΗΣ Βασίλειος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά