ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία "ISOMAT" για την ευγενική χορηγία 200 τουρνικέ ίσχαιμης περίδεσης και μεταλλικών ράβδων σύσφιξης για αιμορραγίες, τα οποία θα διατεθούν στους αστυνομικούς που συμμετείχαν πρόσφατα στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Stop the Bleed»  που διοργάνωσε η Ένωσή μας.

   Όπως έχουμε πολλάκις αναφέρει το έγκλημα εξελίσσεται και το Σώμα της ΕΛΑΣ θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά προς όφελος του αστυνομικού προσωπικού αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε διαχρονικά ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, με προτάσεις, δράσεις και ιδιωτικούς συμμάχους, όπως η εταιρεία «ISOMAT».

   Αναμένουμε από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία να υλοποιήσει την πρότασή μας για εκπαίδευση των αστυνομικών σε τραύματα μάχης και να εμπλουτίσει τον αστυνομικό εξοπλισμό με κιτ-πρώτων βοηθειών, έτσι ώστε οι αστυνομικοί, ως πρώτοι ανταποκριτές, να καταφέρνουν να έχουν όλα τα απαραίτητα μέσα ώστε να συνεχίζουν να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή.

Θεσσαλονίκη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά