Ανακοινώσεις Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι οι Εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και κατά τις ώρες  08:00 έως τις 21:00 αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, μετά την απόφαση που λήφθηκε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για το έτος 2024.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε χθες 01-04-2024 Γενική Εκλογοαπολοστική Συνέλευση διά ζώσης και με ηλεκτρονικά μέσα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία "Hellenic duty free shops" για την ευγενική χορηγία 33 τουρνικέ ίσχαιμης περίδεσης και μεταλλικών ράβδων σύσφιξης για αιμορραγίες, τα οποία θα διατεθούν στους αστυνομικούς που συμμετείχαν πρόσφατα στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Stop the Bleed»  που διοργάνωσε η Ένωσή μας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία "ISOMAT" για την ευγενική χορηγία 200 τουρνικέ ίσχαιμης περίδεσης και μεταλλικών ράβδων σύσφιξης για αιμορραγίες, τα οποία θα διατεθούν στους αστυνομικούς που συμμετείχαν πρόσφατα στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Stop the Bleed»  που διοργάνωσε η Ένωσή μας.

Τα όσα διαδραματίστηκαν το Σαββατοκύριακο σε κεντρικά σημεία της πόλης αποτελούν ντροπή για όλους μας.

Χθες, 19-03-2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνεδρίασε και αποφάσισε τη πραγματοποίηση Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης.

Όπως έχει καθιερωθεί, το Α’ Ψυχοσάββατο κάθε έτους αποτίουμε φόρο τιμής στους συναδέλφους μας, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους προασπιζόμενοι την δημόσια ασφάλεια τηρώντας στο ακέραιο τον όρκο που έδωσαν.

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος παιδικός χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στο κατάμεστο από κόσμο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Πριν από περίπου τρία χρόνια ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και μετά από πρόταση του Προέδρου ΤΣΑΪΡΙΔΗ Θεόδωρου, ξεκίνησε η προσπάθεια για την διεκδίκηση των μη αποζημιωθέντων νυχτερινών ωρών εργασίας, καλώντας όλα τα μέλη μας, τα οποία είχαν εκτελέσει νυχτερινές υπηρεσίες, οι οποίες υπερέβαιναν  το μηναίο πλαφόν των 48 ωρών καθώς και το ετήσιο των 488 ωρών, να συμμετέχουν στην ομαδική αγωγή χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση