ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης μετέβη σήμερα στη Βόρεια Εύβοια και παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρωθήκαν σε οικογένειες των χωριών Κοκκινομηλιάς, Κερασιάς, Αχλαδίου, Αμέλαντες και Αγίας Άννας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που με θέρμη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης, τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, την εταιρεία AlmaPet, και την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης για την αλληλέγγυα στάση τους και την σημαντική συνεισφορά τους στην επίτευξη της πρωτοβουλίας μας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Διευθυντή της ΥΤΕΒΕ, Α/Υ κ. Ιορδάνη ΚΑΛΑΪΤΖΗ, για τη διάθεση υπηρεσιακού οχήματος και προσωπικού.

Η Εύβοια βιώνει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και οι συνέπειες είναι πολυεπίπεδες. Εκτός από την τεράστια οικολογική καταστροφή και τις αμέτρητες χαμένες περιουσίες, αυτή τη στιγμή πολλοί επιχειρηματίες της περιοχής βρίσκονται μπροστά στον επερχόμενο οικονομικό στραγγαλισμό τους.

Επειδή η στήριξη στους συνανθρώπους μας οφείλει να είναι διαρκής και να μην περιορίζεται στη συγκέντρωση αγαθών, η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης προαναγγέλλει τη διοργάνωση εκδρομής στη Βόρεια Εύβοια, το αμέσως επόμενο διάστημα, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με τις επιμέρους λεπτομέρειες του προγράμματος.

  

Θεσσαλονίκη, 26 Αυγούστου 2021

    

                    

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

  

   

    

     

       

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά