ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 10 Φεβρουαρίου 2017

 

 Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα το Παιδοογκολογικό Τμήμα της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και πρόσφερε δώρα, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία και εκπαιδευτικά DVD στα νοσηλευόμενα παιδιά, χαρίζοντας χαμόγελα και καλή διάθεση στους μικρούς μας φίλους.

   Παράλληλα, το Προεδρείο συνάντησε και συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό του Τμήματος. Οι ιατροί και οι νοσηλευτές καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα, εφοδιασμένοι με υπομονή και αγάπη για τα μικρά παιδιά.

   Ένα μεγάλο μπράβο για την προσφορά τους αξίζει στους: Διευθυντή της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ Αναπλ. Καθηγητή κ. Ανδρέα ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, Διευθυντή ΕΣΥ παιδίατρο κ. Θεοδότη ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ιατρούς επίκουρους καθηγητές ΑΠΘ κ. Εμμανουήλ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ και κ. Αθανάσιο ΤΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, στις πανεπιστημιακούς υποτρόφους ΑΠΘ κα Λαμπρινή ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ και κα Μαρία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και στην προϊσταμένη και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος που βρίσκονται επί ποδός σε 24ωρη βάση για τις ανάγκες των παιδιών.

   Για την οργάνωση της επίσκεψής μας ευχαριστούμε θερμά την Γραμματέα της Κλινικής κα Μαρίνα ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.

   Αυτές τις καθολικά δύσκολες στιγμές, είναι υποχρέωσή μας να στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα θέματα κοινωνικής ευαισθησίας και υγείας, ιδίως όταν αφορούν τα παιδιά.

 

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά