ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 16 Φεβρουαρίου 2017

   Το Προεδρείο της Ένωσής μας επισκέφθηκε χθες το Α.Τ. Πολίχνης, μετά από παράπονα μελών για πολλές οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις εκ μέρους της Διοίκησης, γεγονός που τους οδηγεί στην χρήση του δικαιώματος τους για αυτοδίκαιη χρήση των οφειλόμενων ρεπό.

   Οι συνάδελφοι μας μετέφεραν ότι η Υπηρεσία έχει επιφορτιστεί με πολυάριθμες αρμοδιότητες και μέτρα τάξης, για τα οποία δεν επαρκεί αριθμητικά το υπάρχον προσωπικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει εύρυθμα η Υπηρεσία, οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις να συσσωρεύονται και οι συνάδελφοι που δεν έχουν λάβει ρεπό πάνω από 15 ημέρες να κάνουν αυτοδίκαιη χρήση ρεπό.

   Για την κατάσταση αυτή, έχει ενημερωθεί εγγράφως η προϊστάμενη Υπηρεσία, σύμφωνα με την Διοικήτρια του Α.Τ. Πολίχνης. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον λάθος καταμερισμό μέτρων και φύλαξης στόχων στη ΓΑΔΘ. Τα Αστυνομικά Τμήματα συχνά επιβαρύνονται δυσανάλογα των δυνατοτήτων τους και με δυσκολία ανταπεξέρχονται στις υπηρεσιακές εντολές που τους ανατίθενται. Η Διεύθυνση Αστυνομίας και οι προϊστάμενες Υπηρεσίες εν γένει, πρέπει άμεσα να αναζητήσουν τρόπους για την αποφόρτιση των Α.Τ. για να εξισορροπηθεί η παρούσα υπηρεσιακή κατάσταση.

   Η Ένωσή μας το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης όπου θα τεθούν όλα τα σημαντικά ζητήματα και θα αναζητηθούν οδοί που θα δώσουν μόνιμες λύσεις προς όφελος του συνόλου των συναδέλφων της Διεύθυνσης Αστυνομίας.

   Δεν επιτρέπεται να λησμονήσουμε ότι οι υπηρετούντες συνάδελφοι στα Α.Τ. που εργάζονται καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες, αποτελούν ισχυρό κρίκο στην αλυσίδα του Σώματος και γι’αυτό αξιώνουμε μια συμπεριφορά ανάλογη της προσφοράς τους.

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά