ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

   Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα το Α.Τ. Ευόσμου.

  Μετά από συζητήσεις με το προσωπικό και την Διοίκηση της Υπηρεσίας εκφράστηκαν παράπονα για την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού. Η έκδοση της υπηρεσίας επιτυγχάνεται λόγω της συμβολής των συναδέλφων που στελεχώνουν τον Αστυνομικό της γειτονιάς. Ως αποτέλεσμα, ο θεσμός αυτός υπολειτουργεί στον Εύοσμο και οι συνάδελφοι απασχολούνται στο Α.Τ. για να καλύψουν τα υπηρεσιακά κενά.

   Ιδιαιτέρως μεγάλη είναι η έλλειψη ανακριτικών υπαλλήλων που έχει οδηγήσει στην ελαχιστοποίηση των Αξιωματικών Υπηρεσίας. Η έκδοση της υπηρεσίας γίνεται πραγματικά με μεγάλη δυσκολία εκ μέρους της Διοίκησης αφού κάθε απουσία ανακριτικού υπαλλήλου έχει άμεσες συνέπειες στην λειτουργία του Α.Τ.

   Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου η εποχούμενη περιπολία χρησιμοποιεί ένα όχημα που έχει 580.000 χλμ. Τα συνεχή τεχνικά προβλήματα που εμφανίζονται στο περιπολικό το καθιστούν δυσλειτουργικό και επιβάλλεται να χορηγηθεί νέο όχημα στο Α.Τ. Ευόσμου.

   Οι συνάδελφοι μας εξέφρασαν έντονα παράπονα για τον τρόπο έκδοσης των μέτρων τάξης. Ενώ η Διοίκηση κάνει προσπάθειες για την τήρηση των κανονισμών, με την έκδοση εβδομαδιαίας υπηρεσίας και τις ολιγάριθμες οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις, η έκδοση μέτρων τάξης "την τελευταία στιγμή" διαταράσσουν τον υπηρεσιακό προγραμματισμό και ταλαιπωρούν τους συναδέλφους.

   Είναι επιβεβλημένη η άμεση ενίσχυση του Α.Τ. Ευόσμου με προσωπικό, καθώς η λειτουργία του οφείλεται ξεκάθαρα στην υπολειτουργία του Αστυνομικού της γειτονιάς. Όταν δημιουργούνται θεσμοί στο Σώμα δεν πρέπει να υποτιμούνται εκ των έσω, ούτε να λειτουργούν επικοινωνιακά. Ο Αστυνομικός της γειτονιάς επιβάλλεται να λειτουργήσει στον πυκνοκατοικημένο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου όπου παρατηρούνται συχνά περιστατικά μικροεγκληματικότητας, ενισχύοντας το αίσθημα ανασφάλειας των δημοτών.

Θεσσαλονίκη, 3 Μαρτίου 2017

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά