ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκατοντάδες συνάδελφοι συγκεντρώθηκαν χθες 11/12/2023 ώρα 14:00, μετά το κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενη σε αυτό της ΠΟΑΣΥ, έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο όπου πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία για τον άδικο τραυματισμό του συναδέλφου μας.

 Ακολούθησε παράκληση για την ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάστασή του. Ταυτόχρονα, 70 μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της Ένωσης Αθηνών, συμμετείχαν στην μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην ΥΑΤ Αθηνών στο Γουδί, υπηρεσία του τραυματισμένου αστυνομικού. Εν συνεχεία ακολούθησε πορεία προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δηλώνουμε, την αγανάκτηση μας για όλα όσα συμβαίνουν στους αθλητικούς χώρους, καθώς και την προσπάθεια στοχοποίησης των αστυνομικών δυνάμεων  και την απενοχοποίηση εγκληματικών ενεργειών. Τονίζουμε, το πάγιο αίτημά μας για απεμπλοκή της ΕΛ.ΑΣ. από όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς, την αυστηριοποίηση των ποινών για τα αδικήματα της οπαδικής βίας, καθώς επίσης και την αναγκαιότητα  λήψης μέτρων  με κοινωνικό πρόσημο.

Η οπαδική βία έχει μετατραπεί  σε κρεατομηχανή ανθρώπων και κάθε χρόνο θρηνούμε ανθρώπινες ζωές.

Όσον αφορά τα πολυαναμενόμενα μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν χθες, αποδεικνύουν την διαχρονική ατολμία της πολιτείας να βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Ποσό ακόμα αίμα πρέπει να χυθεί ;

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι η δύναμη μας είναι η μαζική συμμετοχή και αντίδραση μας, για όσα αποφασίζονται για εμάς, χωρίς εμάς. 

 

Χθες  ήταν μόνο η αρχή…

Γιώργο κρατά γερά!!!

Θεσσαλονίκη, 12 Δεκεμβρίου 2023

          

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά