ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΝΟΥ

Η βοηθητική αυτή λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο στα κινητά

Εμφάνιση άρθων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ημερίδα με θέμα «όλοι διαφορετικοί -όλοι ίσοι» στην οποία έδωσε το παρόν και αποτέλεσε και τον κεντρικό ομιλητή ο συνάδελφος και παραολυμπιονίκης ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος κος Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Δούβαλης,  ο οποίος προέβη σε ένα σύντομο χαιρετισμό και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Χρήστος ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ.

 Κατά τη διάρκεια της τριαντάλεπτης ομιλίας του ο κος  ΤΣΑΠΑΤΑΚΗ Αντώνιος πέρασε πολλά μηνύματα επισημαίνοντας ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και η όποια διαφορετικότητα δεν μπορεί να αποτελεί αιτία αποκλεισμού και παραγκωνισμού ενώ τόνισε την ανάγκη αλληλεγγύης προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να ζητάνε την βοήθεια όποτε την έχουν ανάγκη και να την προσφέρουν σε όποιον την έχει ανάγκη. Όπως ανέφερε  όταν υπάρχει αγάπη και διάθεση συνεργασίας όλα μπορούν να γίνουν  εφικτά.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η χορήγηση των σχολικών τσαντών και γραφικής ύλης στα παιδιά των μελών της Ένωσης που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού. Είναι η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που η Ένωση λαμβάνει αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία χρήζει της απόλυτης αποδοχής των συναδέλφων και γεμίζει χαρά τους μικρούς μας φίλους.  

Κλείνοντας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, που για πολλοστή φορά στήριξε εκδήλωση μας, χαρίζοντας σε όλα τα παιδιά ξεχωριστά δώρα.

Σημείωση: Όσοι δεν παρέλαβαν την σχολική τσάντα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορούν να την παραλάβουν αυτοπροσώπως από τα γραφεία της Ένωσης (Μητροπόλεως 117) καθημερινά και ώρες 10:00-14:00, προσκομίζοντας δημόσιο έγγραφο που βεβαιώνει την ημερομηνία γέννησης του παιδιού.

 

Ευχόμαστε σε γονείς και παιδιά να έχουν μια καλή σχολική χρονιά!

Θεσσαλονίκη,05 Σεπτεμβρίου 2022

             

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

6936800701                     6948753589

Αξίζει να δείτε:

loading...

Η ιστοσελίδα eaythes.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Σχετικά